Luxaflex® Adviesweken!

Laat je adviseren tijdens de Luxaflex® Adviesweken!

Er is geen merk dat je meer thuis laat voelen dan Luxaflex®. De raamoplossingen geven je de privacy wanneer nodig en de lichtinval waar je om vraagt. De kleinste details zijn perfect afgewerkt. Met oog voor functionaliteit én duurzaamheid....
Lees meer

Onze acties tijdens de Luxaflex® Adviesweken:

Luxaflex® advies bij Nouwens Wonen. Hoe werkt het?

We komen er ons bed voor uit om jou te verrassen met creatieve, sfeervolle en geheel bij je passende ideeën voor een unieke inrichting van jouw woning. De zonwering van Luxaflex® draagt daar zeker aan bij! Er is geen merk dat je meer laat thuisvoelen dan Luxaflex®. Als fan adviseren we je dan ook graag over deze mooie en praktische zonwering.

Je persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis. Maar wat als je niet weet wat je smaak is? En of dat wat jij mooi vindt ook echt de beste keuze voor jouw ramen is? Onze opgeleide binnenhuisadviseurs helpen je graag. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door het Luxaflex® magazine.

 

 

Met vragen stellen kom je verder. Een adviesgesprek met een binnenhuisadviseur helpt je gerichte keuzes te maken voor je interieur. Samen doorlopen we alle stappen op weg naar functionele en prachtige zonwering. Heb je foto’s van je huidige interieur, een bouwtekening met afmetingen of heb je een moodboard gemaakt van je droominterieur? Neem die mee!

Luxaflex® biedt talloze opties, van lichtdoorlatend tot verduisterende Rolgordijnen, Duette®, Plissé Shades of Houten Jaloezie bijvoorbeeld, sfeerverhogend en/of praktisch. Voor elk raam hebben wij de juiste oplossing. Oók voor je draai-kiepraam of lichtkoepel. Al je raamdecoratie elektrisch of via een app bedienen? Het kan met Powerview® Automation! Samen bekijken we alle mogelijkheden, merken en collecties zodat je de juiste keuzes maakt.

Iedere stijl, raam en situatie vraagt om een eigen oplossing. Daarom is een deskundig en persoonlijk advies bij ons vanzelfsprekend. De raambekleding van Luxaflex® wordt voor jou op maat gemaakt. Hiervoor komen we de ramen thuis bij je opmeten en worden deze voor je besteld. 

Na de keuze voor jouw Luxaflex® raambekleding komen we de op maat gemaakte producten vakkundig bij je monteren. Het wow-effect bij het zien van je raambekleding met de rest van je interieur, dat is waar wij voor gaan! Heb je vragen over ons Luxaflex® advies? Neem contact met ons op, kom langs in de winkel of maak een afspraak met een adviseur. 

accordion

Maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies over Luxaflex® zonwering voor de
Vereist
woonkamer
  • woonkamer
  • slaapkamer
  • badkamer
  • keuken
  • hal
  • werkkamer
  • zolder
  • serre
  • hele woning
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inspiratie en tips voor een fijn thuis

Klik om de afbeelding te vergroten

Woon je in de regio Veghel, Uden, Schijndel en Sint-Oedenrode? Dan is Nouwens Wonen jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Nouwens Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie gordijnen in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen vind je bij Vinke Beilen.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Vinke Beilen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.